Η SKAMA Α.E. έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία εξαρτημάτων μηχανικών εφαρμογών και ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Το πρόγραμμα των προϊόντων περιλαμβάνει:

null

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

null

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

LIQUI-MOLY

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ & ΠΡΟΣΘΕΤΑ

AUSTONE

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Ξεκίνησε το 1957 στη Θεσσαλονίκη σε ένα μικρό κατάστημα με τη μεταπώληση βιομηχανικών εξαρτημάτων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Μέσα στα επόμενα 60 και πλέον χρόνια αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μία εταιρεία που κατέχει ηγετικό θέση στον κλάδο της.

Με το δικό της Δίκτυο Διανομής 12 σημείων πώλησης και το Δίκτυο Μεταπωλητών Συνεργατών της, καλύπτει πανελλαδικά, έγκαιρα και υπεύθυνα όλο το φάσμα των παραγωγικών μονάδων της χώρας, Βιομηχανίες – Κατασκευαστές, όλες τις μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς, Συνεργεία Αυτοκινήτων καθώς και έναν αριθμό πελατών εκτός Ελλάδος.

Οι Κεντρικές της εγκαταστάσεις είναι στην Θεσσαλονίκη για την Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια και στην Αθήνα για την Ν. Ελλάδα – Κύπρο.

“Στην επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων της SKAMA συνέβαλε καθοριστικά η στρατηγική της, να ηγηθεί των εξελίξεων τόσο στο κλάδο των ανταλλακτικών «Aftermarket» όσο και στο βιομηχανικό τομέα”

Η στρατηγική της SKAMA στην Ελληνική Αγορά:

  • Στοχεύει στην διάθεση ενός ευρέως φάσματος προϊόντων γνωστών για την ασφάλεια και την ποιότητα που προσδίδουν.
  • Εστιάζει στην Ελληνική Βιομηχανία και φροντίζει για την άριστη γνώση των αναγκών της, καθώς προσφέρει υπηρεσίες προ και μετά της πώλησης μέσω εξειδικευμένων μηχανολόγων μηχανικών, προσδίδοντας ιδιαίτερη αξία τόσο στον πελάτη όσο και στα προϊόντα της.
  • Διασφαλίζει την συνεχή διεύρυνση του προγράμματος με αξιόπιστα προϊόντα, μέσω συνεργασιών της όπως με ATR INTERNATIONAL – ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
  • Εφαρμόζει σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα, επιτυχώς δοκιμασμένα από την ATR σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων.