Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΥΑΒΑ

Το βράδυ της Τρίτης 26.09.2017, η Διοίκηση και τα στελέχη της S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ, υποδέχθηκαν στους χώρους της νέας υπερσύγχρονης μονάδος στη Λάρισα, φίλους και συνεργάτες, γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 60 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας, τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος και την πλέον πρόσφατη συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή αμορτισέρ αυτοκινήτων ΚΑΥΑΒΑ.

 Η εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με δύο κεντρικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εννέα περιφερειακά καταστήματα, εισάγει και διακινεί, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων, εξαρτήματα μηχανικών εφαρμογών για τη βιομηχανία και λιπαντικά.

 Κατά την προσφώνησή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της S&M, κ Κωνσταντίνος Μαραγκός δήλωσε:

 «στις σημερινές συνθήκες της αγοράς συνεχίζουμε να επενδύουμε, επικεντρώνοντας στις ανάγκες των συνεργατών μας και στοχεύοντας στην ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα φροντίζουμε για τη δημιουργία άριστου εργασιακού περιβάλλοντος και συνθήκες που διασφαλίζουν, γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση».

 Συνεχίζοντας, ο κ Μαραγκός αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία με την ΚΑΥAΒΑ, χαρακτηρίζοντάς την στρατηγική, για την ποιότητα αλλά και την πληρότητα στο πρόγραμμά της.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση που προσφέρει η εταιρεία, με τη δημιουργία σύγχρονων αιθουσών σεμιναρίων όπως αυτή του συγκεκριμένου υποκαταστήματος καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελεύθερων συνεργείων.