Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Λύση επισκευής για συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη για το 6-τάχυτο κιβώτιο για Renault

Οι ειδικοί του Aftermarket παρουσίασαν για πρώτη φορά τη νέα λύση επισκευής στην πρόσφατη έκθεση Equip Auto στο Παρίσι. Αυτή η νέα λύση επισκευής επιτρέπει στα ανεξάρτητα συνεργεία να επισκευάζουν τα συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη των αυτοκινήτων της Renault – πιο συγκεκριμένα τα Mégane III και Scénic III με κινητήρες K9K. Στην έκθεση βρισκόταν επίσης το συμπληρωματικό Ειδικό Εργαλείο της LuK για επαγγελματική εξαγωγή και τοποθέτηση του ξηρού διπλού συμπλέκτη.

Με την εισαγωγή της λύσης επισκευής LuK RepSet® 2CT για τα αυτοκίνητα της Renault (6-τάχυτη μετάδοση DC4), η Schaeffler Automotive Aftermarket συνεχίζει να διευρύνει τη γκάμα της για την επισκευή συστημάτων ξηρού διπλού συμπλέκτη. Οι ειδικοί του Aftermarket είχαν ήδη εισάγει μια λύση επισκευής για συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη για τα μοντέλα της Audi, Seat, Skoda και Volkswagen με 7-τάχυτο κιβώτιο ήδη από τον προηγούμενο χρόνο.

Όλες αυτές οι λύσεις επισκευής LuK RepSet® 2CT είναι πρακτικές και ολοκληρωμένες. Πέραν του διπλού συμπλέκτη, παρέχονται και τα πολύ εξειδικευμένα εξαρτήματα για την επαγγελματική αντικατάσταση του αντίστοιχου συστήματος διπλού συμπλέκτη. Καθώς είναι πιθανό να υπάρξει φθορά και στο σύστημα εμπλοκής, η λύση επισκευής της LuK δεν περιλαμβάνει μόνο τους οδηγούς, τους δακτύλιους ασφάλισης και τις βίδες, αλλά επιπλέον τα δίχαλα και τα ρουλεμάν εμπλοκής και ενεργοποίησης.

Επίσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Equip Auto το συμπληρωματικό ειδικό εργαλείο από τη Schaeffler Automotive Aftermarket, το οποίο επιτρέπει το συνδυασμό όλων των μονάδων για την επαγγελματική επισκευή των σημερινών και μελλοντικών συστημάτων διπλού ξηρού συμπλέκτη. Αυτό δίνει στα συνεργεία ένα βασικό εργαλείο με επιπλέον μονάδες, το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την επισκευή όλων των συστημάτων ξηρού διπλού συμπλέκτη. Αυτό το βασικό εργαλείο, σε συνδυασμό με ειδικά για κάθε αυτοκίνητο σετ εργαλείων, προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση.

Για τους πελάτες που χρησιμοποιούν το παλιότερο εργαλείο (Κωδ. 400 0240 10) οι ειδικοί του Aftermarket έχουν δημιουργήσει και εδώ μια λύση. Υπάρχει μια ειδική μονάδα η οποία, σε συνδυασμό με το προηγούμενο εργαλείο, εξασφαλίζει το ίδιο τεχνικό επίπεδο.