Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Διεθνές βραβείο για Eξαιρετική Απόδοση

Στον Όμιλο Schaeffler το «Παγκόσμιο Βραβείο Ποιότητας» -“Global Quality Award”- από τη Nissan

Ο Όμιλος Schaeffler (LUK, INA, FAG) παρέλαβε το «Παγκόσμιο Βραβείο Ποιότητας» από τη Nissan για την εξαιρετική απόδοσή του ως προμηθευτής και συνεργάτης. Η Nissan με το βραβείο αυτό τιμά τους στρατηγικούς προμηθευτές της που επιτυγχάνουν αποτελέσματα πάνω από τον μέσο όρο σε σημαντικούς τομείς, όπως για παράδειγμα οι παραδόσεις εντός χρονικών ορίων, η ποιότητα, η καινοτομία, το κόστος παραγωγής, η κοινωνική υπευθυνότητα και η ικανοποίηση του πελάτη.

Η Schaeffler τιμήθηκε πρώτα και κύρια για την καλή συνεργασία και την επικοινωνία, καθώς και για την ποιότητα παραγωγής των εξαρτημάτων κινητήρα (INA) και των Βολάν Διπλής Μάζας (LUK). Η Nissan COO Toshiyuki Shiga παρουσίασε το αναγνωρισμένο Βραβείο στον Matthias Zink, Πρόεδρο της Schaeffler Automotive Asia-Pacific, κατά τη διάρκεια μιας τελετής όπου παρευρέθησαν πάνω από 240 προμηθευτές και περισσότεροι από 800 καλεσμένοι. „Ως παγκόσμιο προμηθευτή πολύπλοκων εξαρτημάτων μας τιμά ιδιαίτερα η παραλαβή του συγκεκριμένου βραβείου. Αποτελεί απόδειξη της στενής συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιριών και αναγνώριση της εξαιρετικής απόδοσης των ομάδων μας σε όλο τον κόσμο. Το βραβείο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμας ώστε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι ως στρατηγικός συνεργάτης της Nissan και να εξακολουθήσουμε να εκπληρώνουμε τα υψηλά στάνταρ της ιαπωνικής ποιότητας με επιδόσεις πάνω από το μέσο όρο ”, εξήγησε ο Matthias Zink στο Yokohama’s Royal Park Hotel.

Το 2011 η Schaeffler Automotive παρέλαβε επίσης το “Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας” από τη Nissan για το συμπλέκτη διαχωρισμού στην πλευρά του κινητήρα, ο οποίος εξελίχθηκε απο τη LuK για το πλήρως υβριδικό Nissan Fuga. Με το βραβείο παγκόσμιας ποιότητας του 2012, η Schaeffler απέδειξε ακόμα μια φορά ότι η λειτουργική αρτιότητα, η ποιότητα και η δύναμη της καινοτομίας είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας όταν πρόκειται για την εκπλήρωση των εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων των αυτοκινητοβιομηχανιών.