Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Λύσεις επισκευής για επαγγελματικά οχήματα βαρέως τύπου: Η Schaeffler Automotive Aftermarket εστιάζει στην τελευταία γενιά των υλικών τριβής  της LuK.

Η Schaeffler Automotive Aftermarket εστιάζει στη χρήση της τελευταίας γενιάς υλικών τριβής της LuK, σε λύσεις επισκευής για επαγγελματικά οχήματα βαρέως τύπου. Το νέο υλικό τριβής  συμπλέκτη ονομάζεται HD 30 PLUS και είναι διαθέσιμο για δίσκους συμπλέκτη διαστάσεων 430, 400 και 360mm.


Ταυτόχρονα, το LuK RepSet® το οποίο προσφέρεται από τη Schaeffler Automotive Aftermarket, και το οποίο περιλαμβάνει ένα δίσκο συμπλέκτη, ένα πλατό και ένα ρουλεμάν αποσύμπελξης, είτε συμβατικό είτε υδραυλικό,  αποτελεί πλέον ένα πιο αποδοτικό και πιο ανθεκτικό σύστημα συμπλέκτη για  τα επαγγελματικά οχήματα βαρέως τύπου.

 

Αυτό που κάνει μοναδική την τελευταία γενιά υλικών τριβής της LuK για εφαρμογές πρώτης τοποθέτησης σε επαγγελματικά οχήματα είναι η χρήση υλικού διπλού στρώματος ενισχυμένο με πολλαπλές συρμάτινες ίνες. Το κατώτερο στρώμα έχει σχεδιαστεί για αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, σταθερότητα σχήματος και ακαμψία. Το επάνω μέρος του υλικού τριβής  έχει φτιαχτεί προκειμένου να αποδίδει τα υψηλότερα  δυνατά επίπεδα δύναμης τριβής, χαμηλό συντελεστή φθοράς και τα καλύτερα χαρακτηριστικά άνεσης. Επιπλέον κατά τη διαδικασία κατασκευής του δεν έχουν χρησιμοποιηθεί διαλύτες, ενώ το υλικό HD 30 PLUS δεν περιλαμβάνει αμίαντο, μόλυβδο, κάδμιο, υδράργυρο και χρώμιο-VI 4. Με το νέο υλικό τριβής  οι δίσκοι  συμπλέκτη της  LuK είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.

 

Το υλικό τριβής  θεωρείται  ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του συστήματος συμπλέκτη. Η ποιότητά του καθορίζει την ανθεκτικότητα, τη δύναμη μετάδοσης και την άνεση κατά την αλλαγή ταχυτήτων. Τα τελευταίας γενιάς υλικά  δίσκων τριβής της LuK δεν πληρούν απλώς όλα τα κριτήρια ποιότητας – έχοντας πολύ χαμηλά επίπεδα φθοράς ακόμα και στην περίπτωση υψηλών θερμικών φορτίων καθώς και εξαιρετική αντοχή στις δυνάμεις διάρρηξης, υψηλή θερμική αντοχή και διατήρηση της αποτελεσματικότητας σε συνεχή χρήση – αλλά προσφέρουν και κορυφαία άνεση στη διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων. Συνεπώς, αυτό σημαίνει περισσότερο χρόνο στο δρόμο και λιγότερο χρόνο στο συνεργείο, αισθητά καλύτερη αποτελεσματικότητα και – ανάλογα τις απαιτήσεις λειτουργίας και το στυλ οδήγησης – μέχρι και 30% μεγαλύτερη αντοχή του συστήματος συμπλέκτη.

 

Οι απαιτήσεις ως προς τα υλικά  τριβής συμπλέκτη, αυξάνονται συνεχώς. Η νέα γενιά των υλικών  τριβής της LuK αντιπροσωπεύει την πολύχρονη εμπειρία και την καινοτομία. Μαζί με το LuK RepSet® της Schaeffler Automotive Aftermarket, συνιστούν ένα από τα πιο δυνατά συστήματα συμπλέκτη για επαγγελματικά οχήματα βαρέως τύπου.