Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

FAG X-Life - Μεγαλύτερη Ισχύς και Διάρκεια Ζωής

Συγκεκριμένα τα βαρελοειδή ρουλεμάν Ε1 X-Life της FAG παρουσιάζουν αύξηση των δυναμικών φορτίων κατά +15% και αύξηση κατά +50% των ορίων στροφών. Σημαντικότερη είναι η αύξηση του χρόνου ζωής των ρουλεμάν κατά + 60% έναντι των συμβατικών. Ταυτόχρονα λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας, συντελούν σε σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους του χρήστη.
 
Οι εξαιρετικά βελτιωμένες τεχνικές ιδιότητες των βαρελοειδών ρουλεμάν Ε1 X-Life της FAG, δίνουν τη δυνατότητα στον εκάστοτε κατασκευαστή, της επιλογής ρουλεμάν μικρότερων διαστάσεων με τεχνικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα συμβατικών ρουλεμάν μεγαλύτερων διαστάσεων, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση κόστους.

Όλες οι ανωτέρω βελτιώσεις των τεχνικών ιδιοτήτων, επετεύχθησαν με ανασχεδιάση των ρουλεμάν, όπως με τροποποιήσεις στη γεωμετρία δακτυλίων, στοιχείων κύλισης, νέους κλωβούς και βελτιστοποιήσεις των επιφανειών κύλισης.

Αναμφισβήτητα τα βαρελοειδή ρουλεμάν τεχνολογίας Ε1 X-Life της FAG εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στην σχέση τιμής και ποιότητας.