Βιομηχανία

Τελευταία νέα

Περιοχή μελών

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Για περισσότερο από 50 χρόνια

στα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Εταιρικά Νέα

29/5/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

Αξιότιμε Συνεργάτη,

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η επωνυμία της εταιρίας μας άλλαξε από Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ - Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. σε SKAMA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι η αλλαγή της επωνυμίας μας δεν θα επηρεάσει τις διευθύνσεις αποστολής και τιμολόγησης, τα φορολογικά στοιχεία και τις υπόλοιπες πληροφορίες τιμολόγησης, οι οποίες παραμένουν οι ίδιες.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Ραμάκης
CFO

Δείτε εδώ την επίσημη επιστολή μας

8/3/2019 - ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 118

Με υψηλές προσδοκίες και στόχους το νέο Υποκατάστημα της SKAMA στην πόλη του Βόλου

Ένα νέο σημείο πώλησης , το 11o εκτός από τις κεντρικές μονάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προστίθεται στην δύναμη της SKAMA από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2019.

Πρόκειται για νέο υποκατάστημα στην πόλη του Βόλου , στην κεντρική Ελλάδα, που έρχεται να καλύψει την περιοχή της Μαγνησίας , του Πηλίου και των Σποράδων Νήσων .

Το νέο απόκτημα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο από άποψη εξωτερικής εμφάνισης , εξοπλισμού , προβολής , μέσων , εργονομίας και περιβάλλοντος εργασίας , με τα υπόλοιπα 10 σημεία που έχουν ανεβάσει ψηλά τα στάνταρ στον κλάδο του after market ανταλλακτικών στην Ελλάδα.

Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, μελετήθηκε προσεκτικά και η χωροταξία με στόχο την εύκολη πρόσβαση και το άνετο παρκάρισμα.

Το έμπειρο προσωπικό του νέου υποκαταστήματος έχει σαν κύριο μέλημα την γρήγορη και σωστή κάλυψη των πελατών της περιοχής,
από την τοπική αποθήκη με όλη την γκάμα των αξιόπιστων ανταλλακτικών και λιπαντικών που εισάγει και διακινεί η SKAMA σε όλη την Ελλάδα

16/5/2018 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στις 19 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο Valeo με εισηγητή τον κ. Αλεξίου Σωτήρη, στο Ηράκλειο Κρήτης αναφορικά με το σύστημα κλιματισμού. Η οργάνωση ήταν μια από κοινού προσπάθεια της Σκαζίκης – Μαραγκός Α.Ε. και της ΠΡΟΒΙΟΠ ΕΠΕ. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 40, και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου συζητήθηκαν βλάβες που αντιμετωπίζουν τα συνεργεία στα συστήματα κλιματισμού, τρόποι διάγνωσης, καθώς και οι σωστή διαδικασία αλλαγής εξαρτημάτων όπως για παράδειγμα ο συμπιεστής. Τέλος, αναπτύχθηκε το θέμα των ψυκτικών μέσων R 134 και R 1234A, οι μεταξύ τους διαφορές, και ο απαραίτητος εξοπλισμός που απαιτείται πλέον να υπάρχει στο συνεργείο.

7/5/2018 - ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟ 10ο ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ SkaMa AUTO PARTS CENTER

Στις 19 Μαρτίου 2018 ξεκίνησε την λειτουργία του το 10ο υποκατάστημα SkaMa σε κεντρικό, εύκολα προσβάσιμο από παντού και προβεβλημένο σημείο της πόλης της Κομοτηνής.

27/4/2018 - ΑΝΟΙΞΗ 2018 -ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SCHAEFFLER ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων για το πρώτο εξάμηνο του 2018 , τεχνικών σεμιναρίων για ανταλλακτικά του ομίλου SCHAEFFLER , πραγματοποιήθηκαν στα υποκαταστήματα μας στηνΛάρισα ( 27.03.2018) και την Ανατολική Θεσσαλονίκη (17.04.2018) αντίστοιχες εκδηλώσεις.

20/3/2018 - Σεμινάρια Schaeffler 13-15 Μαρτίου

Στις 13 & 14 Μαρτίου, η εταιρία Ε. Σκαζίκης – Λ. Μαραγκός Α.Ε., σε συνεργασία με την Schaeffler Ελλάδας, διοργάνωσαν διήμερο τεχνικών σεμιναρίων σε μια από κοινού προσπάθεια με τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης.

22/1/2018 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΥΑΒΑ

Την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Μεσογείων 311, το νέο απόκτημα της
S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ
,σε ένα χώρο που να αναδεικνύει και προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την σύγχρονη εικόνα της εταιρείας.

19/1/2018 - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 60ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΖΙΚΗΣ-ΜΑΡΑΓΚΟΣ!

19/10/2017 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΗΝ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΥΑΒΑ

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 , εγκαινιάστηκε στην δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης , στην οδό Μοναστηρίου, το νέο απόκτημα της S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ


26/9/2017 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΥΑΒΑ


Το βράδυ της Τρίτης 26.09.2017 η Διοίκηση και τα στελέχη της S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ, υποδέχθηκαν στους χώρους της νέας υπερσύγχρονης μονάδος στη Λάρισα φίλους και συνεργάτες , γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 60 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας , τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος και την πλέον πρόσφατη συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή αμορτισέρ αυτοκινήτων ΚΑΥΑΒΑ.

27/7/2017 - Η S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΙΣ 175 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση, η διεθνής ελεγκτική εταιρεία Grant Thornton, στο πλαίσιο των Growth
  Awards του 2016, - σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank – αναλύοντας τα οικονομικα αποτελέσματα 8.000
  επιχειρήσεων που ξεχώρισαν στο σημερινό περιβάλλον, ανέδειξε τις 175 κορυφαίες από αυτές, που
  πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους για τις υψηλές επιδόσεις τους.

19/6/2017 - ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 145

To νέο μας υποκατάστημα στη Δυτική Θεσσαλονίκη , στην οδό Μοναστηρίου 145 , Τ. 2310 518.212-4, Λειτουργεί και τα Σάββατα από τις 09:00 έως τις 13:00

15/6/2017 - FTE automotive   Ευχόμαστε μία ευτυχισμένη Επέτειο.

Ο Γερμανός προμηθευτής Πρώτης Τοποθέτησης εξαρτημάτων φρένου και συμπλέκτη, FTE automotive, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα υδραυλικά συστήματα ενεργοποίησης του συμπλέκτη.

Πέρα από την βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτόμο μηχανική, είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ανώτερες λύσεις και υπηρεσίες logistics.
«Πετυχημένο έργο παράγουν, άνθρωποι που τολμούν να ηγηθούν». Με αυτήν την αρχή, ο συνεργάτης μας, S&M - Ε. Σκαζίκης - Λ. Μαραγκός Α.Ε. πορεύεται εδώ και πολλά χρόνια.

 Ευχόμαστε μία ευτυχισμένη Επέτειο.

31/5/2017 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DENSO ΣΕ S&M ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στις 29 και 31 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δύο τεχνικά σεμινάρια με θέμα A/C – COMPRESSORS DENSO.

Εισηγητής ήταν ο τεχνικός εκπαιδευτής του οίκου κ Richard Groot , συνεπικουρούμενος στην αρχή εισαγωγικά και στο τέλος συμπερασματικά από τον αντιπρόσωπο της DENSO στην Ελλάδα κ Γιάννη Φρονιμάκη.

Το επίκαιρο του θέματος , ενόψει καλοκαιριού και τα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν σε ηλεκτρολόγους και μηχανικούς αυτοκινήτων για την συντήρηση και επισκευή των συμπιεστών στα συστήματα ψύξης , προκάλεσαν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε με πληθώρα συμμετοχών και πολλά ερωτήματα προς τον εισηγητή.

19/5/2017 - Στις 16, 17 και 18 Μαίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τρία τεχνικά σεμινάρια για συμπλέκτες LUK σε Καβάλα , Κομοτηνή και Ορεστιάδα.

Τεχνικά σεμινάρια για συμπλέκτες LUK σε Καβάλα , Κομοτηνή και Ορεστιάδα.

5/4/2017 - ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VALEO ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ -ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ STOP -START ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ S&M ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

4/4/2017 - Valeo On Tour

Με μεγάλη επιτυχία , πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ στην Σίνδο ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση VALEO ON TOUR. Μεγάλος αριθμός συνεργατών - πελατών της εταιρείας , είχε την ευκαιρία να να ξεναγηθεί στους χώρους του ειδικού κινητού περιπτέρου της VALEO και να γνωρίσει από κοντά όλα τα συστήματα και εξαρτήματα που κατασκευάζει ο κορυφαίος γαλλικός οίκος , για πρώτη τοποθέτηση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και το after market. Παράλληλα , σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον , προβλήθηκαν σε οθόνες όλες οι καινοτόμες προτάσεις της VALEO για εφαρμογή στο άμεσο μέλλον στην αυτοκίνηση , με στόχο κύρια την ασφάλεια , την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και ζεστή, με οικοδεσπότες όλα τα κορυφαία στελέχη του Γαλλικού οίκου που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και το σύνολο των συνεργατών της S&M.

3/11/2016 - ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BOSCH ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Την Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2016 , πραγματοποιήθηκε στην νέα μας σύγχρονη αίθουσα σεμιναρίων , στο υποκατάστημα της Λάρισας, τεχνικό σεμινάριο BOSCH , με θέμα Ανάπτυξη Κινητήρων με Μειωμένη Χωρητικότητα.

Εισηγητής ήταν ο Τεχνικός Εκπαιδευτής της ROBERT BOSCH HELLAS κ Αντώνης Κοντογεώργης.

Οι νέες τάσεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και οι τεχνικές εξελίξεις που τις ακολουθούν, αποτέλεσαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα για ενημέρωση και ευρύτερη συζήτηση.

21/10/2016 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ S&M E.ΣKAZIKHΣ-Λ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΑΒΑ

20/9/2016 - MARINE TEC DAY ΑΘΗΝΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτ. 2016 σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα.